Popularni postovi

Kvalifikacije za EURO 2020-juni

U toku su kvalifikacije za EURO 2020.Neke su utakmice prošle i bilo je i bruke i sramote ali i uspjeha pojedinih reprezentacija.Srbija i BiH su podbacije zatim se Srbija izvadila pobjedom nad Litvanijom ali BiH reprezentaciju čeka danas teška utakmica protiv Italije u Torinu.Zmajevi će imati pojačanje Miralema Pjanića koji uz Džeku dobro poznaje njihovu igru i irače.Otud nada za prosinečkog da se može nešto učiniti kako bi se vratili u igru na prolaz dalje.
Iako Italija ima već 3 pobjede čiste  i prva je te druga Finska sa 6 bodova treća BiH i četvrta Grčka po 4 boda...Mislim da bi Prosinečki bio zadovoljan bodom protiv Italije ako im to ovi dopuste.Ali treba znati da je BiH igrala samo jednom protiv Italije i to davne 1996.g. kada je BiH dobila Italiju sa 2.1.Tada je Italija bila na vrhuncu slave vice šampion.
U grupi E Hrvatska i Mađarska imaju po 6 bodova  i po dvije pobjede.Te u grupi A i Kosovo se ne da.dobro se drži jer ima 5 bodova i treće je mjesto,ispred su češka i engleska sa bodom više.ITD.


Tags:kvalifikacije za EURO 2020,nogomet,

Nema komentara:

Objavi komentar