Popularni postovi

Liga nacija najnovije vijesti

Lig anacija svaki dan neko iznenađenje.Njemačka tone.Status nositelja imat će 10 najboljih reprezentacija od 12 sudionika elitnog razreda Lige nacija, i tako su bez tog statusa ostali Njemačke sa dva boda i Island, koji je natjecanje završio bez bodova. Iz elitnog razreda Lige nacija ispali su Njemačka, Island, Poljska i Hrvatska, a na završni turnir Lige nacija plasirali su se Portugal, Engleska, Švicarska i Nizozemska.

Zatim u drugom razredu Lige nacija Švedska je na domaćem terenu svladala Rusiju sa 2-0, te je zahvaljujući boljem međusobnom omjeru pretekla Rusiju i osvojila prvo mjesto u skupini 2 i tako je izborila napredovanje u elitni razred Lige nacija zajedno sa Ukrajinom,Danskom i Bosnom i Hercegovinom.

Dakle uz  Portugal, Englesku, Švicarsku i Nizozemsku, nositelji na ždrijebu za Euro, koji će se održati 2. prosinca u Dublinu, bit će Francuska, Belgija, Italija, Poljska, Španjolska i Hrvatska.Njemačke nigdje,četverostruki prvak svijeta.

mora se primijetiti da je Prosinečki napravio dobru ekipu BiH reprezentacije bez izgubljene utakmice i samo jednim primljenim golom.

tags:Liga nacija,nogomet,


Nema komentara:

Objavi komentar