Popularni postovi

Kako dobiti na kladionici?

Kako do novca na kladionici?Ovo je jednostavno,igra se svaki dan samo po jedan par, ali tako da je ukupni kvota od 2,00 do 3,00 ,najbolje je između, oko 2,50 i uvijek igrate samo na jedno 1,X ili 2.
Ako počnete  sa ulogom od 5 eura i ako se promaši sutra se igra 10 eura i tako dok se ne pogodi,povećava se ulog svaki dan za 10 i uvijek je ista kvota.Neko počinje sa 1 KM radi probe ali i ta suma se penje dok se ne pogodi.
Znači morate dobiti samo je pitanje kada,ali oprezno birate  da ne budete čekali više dana pa da izgubite ulog tj. da vam ponestane novca.iako je teško izvodljivo da čekate više od 7 pokušaja.
Da ponovimo odaberete par sa kvotom 3,00 i igrate danas ,ako padnete sutra opet par sa istom kvotom  a može se igrati i kvota 2,00 ili 3,00  onda se držite te kvote.Dobitak je siguran,nije mnogo ali je sigurno i ako imate nekoliko takvih banki ( zavisi s kolikim novcem baratate)odjednom, povećava se dobitak ili možete povećati ulog.Mjesečno bi mogli biti dobri za najmanje 30 eura,po nekima i više.Ipak oprez i to je sreća.

tags:kladionice,dobitak,

Nema komentara:

Objavi komentar