Popularni postovi

SP Brazil 2014 parovi


Parovi SP Brazil 2014 su žrijebom izabrani 6.12.2014.g. i sada se već zna ko s kim i kada.Neki su tužni ali opet se nadaju nečemu dok su drugi mnogo veseli iako ne bi trebali jer nikad se ne zna.

Otvorenje SP će  početi sa utakmicom Brazil - Hrvatska,12.07.2014.g.U toj grupi su još Meksiko i Kamerun koji će snage odmejriti 13.07.

Što reći za Bosnu i Hercegovinu jedni su zadovoljni a drugi nisu.U ovoj grupi favorit je Argentina sa kojom BiH igra 15.07. i to na popularnoj Marakani,san snova svih fudbalera.Sa njima u grupi su još Iran i Nigerija tako da se BIH potajno nada drugom mjestu.

I druge grupe da ih ne nabrajam.Tako će ovi igrati do 26. jula kada će se znati ko ispada ko ide dalje a nastavak je već 28. jula.

Tako bi Hrvatska ako bi slučajno zauzela II mjesto u svojoj grupi igrala sa najboljim iz grupe D gdje su Urugvaj,Kostarika,Engleska,Italija.
BiH se nada II poziciji i tada bi ,ako uspije, igrala  sa pobjednikom iz grupe G gdje se sada nalaze:Njemačka-ups,Portugal,Gana i SAD.Ovo je sve teorija ,vidjet ćemo kako je to u praksi.

tags:SP Brazil,nogomet,parovi,

1 komentar:

  1. Pozdrav! Htjela bih vam preporučiti odličan webshop sa sportskom opremom i dresovima, ja sam nedavno kupila bratu jedan i stvarno su super

    OdgovoriIzbriši